NYT haemme: Edustajaa / Myyntineuvottelijaa provisiopalkalla pääkaupunkiseudulle

Myyntineuvottelijoita aurinko- ja tuulienergiatarjontaamme, arvostamme uusiutuvan energiatekniikan tuntemusta. Työssäsi toimit suoraan asiakasrajapinnassa. Tehtävässä toivotaan energiatekniikan tuntemusta tai kiinnostusta alaan. Koulutus ja työkokemus auttaa toimimaan tehtävässä.

Tarjoamme tulospohjaista yrittäjämallista palkkausta sekä itsenäistä työskentelyä mielenkiintoisessa energiaympäristössä. Sinulta siis edellytetään omaa yritystä esimerkiksi toiminimeä, jotta voit toimia Aura Energian edustajana ja agenttina.

Toimialueena nyt PÄÄKAUPUNKISEUTU.

Osallistut monipuolisen myyntitarjontamme esittelyyn ja myyntiin.  Arvostamme uusiutuvan energiatekniikan tuntemusta. Ei haittaa vaikka sinulla ei ole aiempaa myyntikokemusta, koulutamme sinut tehtävääsi. Koulutuksesi voi olla monipuolinen, mielellään  AMK energiatekniikan tutkinto tai vankka ammattitaito alalta.

Tehtävänimikkeenä on Edustaja / Myyntineuvottelija

Ota rohkeasti yhteyttä tai lähetä CV !

Lisätietoja tehtävästä: Tj. Pekka Agge. Puhelin 041 504 7711 tai sähkäpostilla pekka.agge (at) auraenergia.fi