Saksalainen VIESSMANN vesi-ilmaläpöpumput nyt 10 vuotistarjouksessa. Hanki itsellesi parasta laatua nyt erikoishinnalla. Laitteet voidaan varustaa myös kesäajan viilennyksellä, joka toimii automaattisesti.

Laitteisto kytketään vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään edulliseti ja luotettavasti, vanhaa käyttökelpoista lämmitysjärjestelmää ei tarvitse purkaa.

Saneerauskohteissa VIESSMANN soveltuu erinomaisesti liitettäväksi suoraan esim. öljykattilan rinnalle ! Kaikissa laitteissa on valmius aurinkopaneeleille ja aurinkokeräimille.

Asennustarjouksen voit pyytää täältä:

Pyydä asennustarjous

Pyydä tarjous omaan taloosi alla olevalla lomakkeella.

 

Pyydä tarjous Viessmann vesi- ilmalämpöpumpusta

Tarjous on voimassa toistaiseksi !
  • Teholuokat (4-16 kW) soveltuu käytettäväksi vesikiertoisten lämmitysjärjestelmien pientaloissa, niin uudis- kuin saneerauskohteissakin. Laite sopii erinomaisesti lämpöpumppuja varten suunnitellun Hybridi-varaajan yhteyteen. Saneerauskohteissa VIESSMANN soveltuu erinomaisesti liitettäväksi suoraan esim. öljykattilan rinnalle ! Kaikissa laitteissa on valmius aurinkopaneeleille ja aurinkokeräimille.
    Kyseessä on Euroopan suurimman lämmityslaitevalmistajan huipputuote esimerkiksi öljylämmitys omakotitaloon korvaamaan öljynkäyttö. Asennus on helppo ja edullinen, kattila saa jäädä paikalleen eikä purkukustannuksia tule. Säästö vähintään 2/3 osaa tai 3/4 osaa vuotuisesta öljyn kulutuksesta.
  • Teholuokat (4-16 kW) soveltuu käytettäväksi vesikiertoisten lämmitysjärjestelmien pientaloissa, niin uudis- kuin saneerauskohteissakin. Laite sopii erinomaisesti lämpöpumppuja varten suunnitellun Hybridi-varaajan yhteyteen. Saneerauskohteissa VIESSMANN soveltuu erinomaisesti liitettäväksi suoraan esim. öljykattilan rinnalle ! Kaikissa laitteissa on valmius aurinkopaneeleille ja aurinkokeräimille.