EKOTEHO

AURA ENERGIA EKOTEHO ENERGIAJÄRJESTELMÄ ON JULKAISTU !

EKOTEHO perustuu älykkääseen kokonaisenergiaratkaisuun, jossa energianhankinta ja kulutus on optimoitu siten että saat sähkö- ja lämpöenergiaa käyttöösi aina, jopa sähköverkkojen katkojen aikana.

EKOTEHO – OIKEA EKOTEKO LÄHIENERGIALLA !

Laitteistoon kuuluu kokoonpanosta riippuen seuraavat tuotteet:

  1. Aurinkopaneelit AE tehopaneelisarjasta
  2. Leonardo keskusyksikkö, jossa on useita PV paneelikanavia, generaattorikanava, tuuligeneraattorikanava, verkkoliityntä sekä ulostuloina 230 V lähtö invertoituna max 10 kWp teholle. Normaalikäytössä laitekoosta riippuen jatkuvat tehot 1.5 – 3.0 – 5.0 kW. Näillä tehoilla kyetään syöttämään asuintaloissa kaikki tarvittava sähköenergia normaalikäyttöön. Järjestelmä soveltuu myös mainiosti kesämökkiympäristöön, jolloin kesäsähköjen lisäksi voidaan tuottaa myös talvikäyttöön energiaa vaikka omaan saaripaikkaan tms. Myös useamman mökin sähköistäminen yhdellä järjestelmällä on helppoia. Järjestelmävaihtoehtoja on kaksi, verkkoonkytkettävät ja omavaraiset järjestelmät.
  3. Järjestelmän tärkeänä osana ovat akkujärjestelmät, jotka ovat teholtaan 1 000 -2 000 -3 000 Ah. Akut ovat tehokkaita AGM tai Geeliakkuja jännitteeltään 2 – 12 V tarpeen mukaan. Akkujärjestelmällä huolehditaan mm. siitä että sähkökatkot eivät vaikuta normaali asumiseen lainkaan, korkealaatuiset täysin huoltovapaat akut ja tämä järjestelmä huolehtivat siitä että akut ovat vuodenajasta ja olosuhteista riippumatta aina huippukunnossa !
  4. Sähköauton latauspistoke (Ensto) voi kuulua toimitukseen, systeemillä voidaan ladata myös vaikka naapurinkin sähköauto. Latauslaite varustetaan tarvittaessa kulutusmittarilla.
  5. Maalämpöpumpun kytkeminen järjestelmään, nostaa sen COP arvon huippulukemiin, EKOTEHO tuottaa suurimman osan maalämpöpumpun käyttämästä energiasta vuositasolla, jos pientuulivoima on kytketty, kaiken sen tarvitseman energian !
  6. Ilmalämöpumpun (ILP tai VILP) voidaan liittää myös järjestelmään. Tässäkin tapauksessa lämmityslaitteiston hyötysuhde nousee aivan huippulukemiin, myös jäähdytykäytössä !’
  7. Asennus on äärimmäisen helppoa, kaikki tarvittavat komponentit ovat samassa laitteessa. Siihen liitetään valmiisiin liittimiin paneelit, generaattorit jne. Laitteisto on Eurooppalaista laatutyötä ja sille myönnetään 5 vuoden tehdastakuu.

Leonardovoimalan periaate on yksinkertainen. Se voidaan kytkeä rakennukseen jossa joko on tai ei ole sähköverkkoa. Molemmissa tapauksissa se kykenee huolehtimaan sähköntarpeistasi vaikkapa omavaraisesti. Siihen liitetään aurinkopaneelien lisäksi tarvittaessa pientuulivoimalaitos tai generaaattori, joilla saadaan sähköä akkuihin jotka suojelevat sinua myös sähkökatkoilta jos olet kytkettynä normaalissa sähköverkossa, se huolehtii automaattisesti aina sähköntarpeesi riittävyydestä. Ei enää hankalaa asennusta ja lukuisia eri osia eri valmistajilta. Tässä on kaikki samassa paketissa !

 

leonardo-system_3000_resize-225×300Kennokannatin 1+250w_mono_black

pannello ENECOMSL10_2BetonijalkatassuIPS-7 masto

pyydä_tarjous1