Ilmalämpö

Ilmalämpö on sanansa mukaisesti ilmasta tehtyä lämpöä. Siinä ulkoilman ja sisäilman lämpötilaerosta tehdään hyvällä hyötysuhteellä lämpöenergiaa ilmalämpöpumpulla. Ilmalämpöpumppu toimii myös viilennysjärjestelmänä ja saat tällä tavalla halutessasi samalla laitteella sekä lämmön ja jäähdytyksen.

Ilma-vesilämpöpumppu on uusinta lämpöpumpputekniikkaa hyödyntävä lämmitysratkaisu. Ilma-vesilämpöpumppu ottaa lämmitysenergiaa ulkoilmasta ja siirtää sen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Invertterikäyttöisellä kompressorilla voidaan lämmittää myös tilojen lämmitys- sekä käyttövesi noin 60 °C:n saakka. Yhä useammin maalämpöpumpun korvaavaksi järjestelmäksi valitaan vesi- ilmalämpöpumppu sen matalamman investointitarpeen vuoksi.

Ilma-vesilämpöpumppu kytketään usein myös toisella lämmönlähteellä varustettuun lämmitysyksikköön, esimerkiksi sähkö-, öljy-, pelletti tai puulämmitykseen.

Pohjoisen olosuhteisiin kehitetyt VIESSMANN-ilmalämpöpumput ovat tarkoitettu suoraan suomalaisiin koteihin. VIESSMANN on Euroopan suurin lämmityslaitevalmistaja !

P-Gruppe-wp-Split

viessmann-logo

VIESSMANN vesi- ilmalämpöpumput tuottavat energiatehokkaasti kiinteistöön lämpöä ja lämmintä käyttövettä aina -20 °C:n ulkolämpötilaan saakka hyvällä hyötysuhteella.

Teholuokat (4-12 kW) soveltuu käytettäväksi vesikiertoisten lämmitysjärjestelmien pientaloissa, niin uudis- kuin saneerauskohteissakin. Laite sopii erinomaisesti lämpöpumppuja varten suunnitellun Hybridi-varaajan yhteyteen. Saneerauskohteissa VIESSMANN soveltuu erinomaisesti liitettäväksi suoraan esim. öljykattilan rinnalle ! Kaikissa laitteissa on valmius aurinkopaneeleille ja aurinkokeräimille.

Tarjouksen voit pyytää alla olevasta ”Pyydä tarjous” -painikkeesta tai puhelimitse 041 504 7711