JÄMÄ & NIBE

JÄMÄ ja NIBE maalämpöpumput ovat käytännössä samoja laitteita. Pyyydä tarjous jommasta kummasta !

JÄMÄ Star -maalämpöpumput kytketään tarvittaessa erilliseen energiavaraajaan. Energiatehokkaassa ratkaisussa JÄMÄ Star -maalämpöpumppu yhdistetään lämpöpumpuille kehitetyn Jäspi Hybridivaraajan kanssa (koot 500-160 ja 700-200). JÄMÄ Star soveltuu myös täydentämään muita lämmitysmuotoja, kuten öljy-, sahkö-, puu-, pelletti- tai aurinkolämmitystä. Laite on varustettu pehmokäynnistysreleellä, tehovahtiautomatiikalla (tarkkailee talon sähkökuormitusta) ja 9 kW:n sähkövastuksella. Sähkövastus takaa lämmön riittävyyden.

Valmistettavat koot 8, 10, 12, 15 ja 17 kW.

JÄMÄ Star RST -maalämpöpumpusta saadaan sekä lämmitys että käyttövesi (ruostumattomasta teräksestä valmistettu 180 litran lämminvesivaraaja). JÄMÄ Star RST -mallit sisältävät vakiona 9 kW:n sähkövastuksen, joka takaa lämmön ja lämpimän käyttöveden riittävyyden. Laite on varustettu pehmokäynnistys-releellä ja tehovahtiautomatiikalla (tarkkailee talon sähkö-kuormitusta). Mikäli käyttöveden tarve on erityisen runsasta, suosittelemme rinnalle Jäspi-vedenlämmitintä.

Valmistettavat koot 6, 8, 10 ja 12 kW.

Suuria rakennuskohteita varten meillä on mallistossa 20, 40 ja 60 kW:n mallit, jotka on varustettu kahdella kompressoriyksiköllä. Laitteet voidaan kytkeä usean pumpun yhdistelmiksi jolloin lämpötehoksi saadaan useita satoja kilowatteja. Nämä modernit teollisuusmaalämpöpumput soveltuvat käyttökohteisiin: Rivitalot, kerrostalot ja teollisuushallit ja suuret kiinteistökokonaisuudet kuten kauppakeskukset jne. Pumppujen ohjattavuus ja loistava automatiikka takaavat aina optimoidun käyttötehon. Ota yhteyttä asiantuntijaamme Aura Energia Oy:ssä ja kysy lisää asiasta. sähköpostilla: pekka.agge@auraenergia.fi tai puhelimitse 041-504 7711