NIBE

Loistavat NIBE- maalämpöpumput toimitus asennettuna ja ilman. Myös pieniin kiinteitöihin alkaen 1,5-6 kW – 3-12 kW – 4-16 kW Invertterikäyttöisiä !

Maalämpöpumput - NIBE™ F1255

Kaikenkattava invertterimaalämpöpumppu, joka mukautuu talon energiantarpeeseen. Muutostarpeen eteen tullessa ei vaadi lisäsatsauksia. Pumpussa on sisäänrakennettu RST lämminvesivaraaja – Pohjolan ostetuin invertterimaalämpöpumppu

 • Markkinoiden helppokäyttöisin ohjaus
 • Invertteriohjattu kompressori, joka mukautuu talon energiatarpeeseen
 • Nibe-Uplink -internetyhteys mahdollistaa pumpun etävalvonnan
  ja -ohjauksen
 • NIBE Smart Price Adaption -toiminto, jonka avulla voit hyödyntää pörssisähkön edullisuuden

Lisätietoja

 • Invertteriohjatun kompressorin ansiosta optimaalinen vuosihyötysuhde
 • Alhaiset käyttökustannukset, invertterikompressorin teho säätyy lämmöntarpeen mukaan
 • Kierroslukuohjatut kiertovesipumput optimoivat lämpöpumpun virtaukset
 • Korkeat lämpötilat
  – Menoveden lämpötila jopa 65 °C
  – Paluuveden lämpötila jopa 58 °C
 • Sisäinen kello reaaliaikatoiminnolla mm. lisäkäyttöveden tuotannon ja menolämpötilan laskun/noston ohjelmointia varten
 • NIBE Uplink -internetyhteydellä lämpöpumpun etävalvonta ja -ohjaus
 • Helppo liitettävyys jäähdytyslaitteeseen

NIBE F1255 on täydellinen lämpöpumppu omakoti- ja rivitalojen lämmitykseen.

Lämpöpumppu mukautuu automaattisesti talon energiantarpeeseen. Kun lämpöä ja lämmintä vettä tarvitaan enemmän, lisää pumppu tehoa ja kun tarve on vähäisempi laskee pumppu tehoaan automaattisesti. Lämpöpumpun toimiessa aina oikealla teholla ovat lämmityskustannukset  mahdollisimman alhaiset.

Lämpöpumpussa on matalaenergiakiertopumput. Lämmönkeruuputket voidaan liittää lämpöpumpun oikealle tai vasemmalle sivulle. Suodatin sisältyy toimitukseen.

Lämpöpumppu voidaan liittää eri lämmitysjärjestelmiin, kuten
lattia-, patteri- tai puhallinkonvektorijärjestelmiin. Sisäänrakennettu sähkövastus kytkeytyy päälle tarvittaessa. Lämpöhäviön minimoimiseksi F1255 -maalämpöpumpun sisäänrakennettu 180 l lämminvesivaraaja on eristetty ympäristöystävällisellä eristeellä.

F1255 on asennettu tukevaan runkoon, jonka vahvat teräslevyt ja tehokas äänieristys optimoivat käyttömukavuuden. Kaikki levyt on helppo irrottaa asennusta ja huoltoa varten.

JÄMÄ Star -maalämpöpumput kytketään tarvittaessa erilliseen energiavaraajaan. Energiatehokkaassa ratkaisussa JÄMÄ Star -maalämpöpumppu yhdistetään lämpöpumpuille kehitetyn Jäspi Hybridivaraajan kanssa (koot 500-160 ja 700-200). JÄMÄ Star soveltuu myös täydentämään muita lämmitysmuotoja, kuten öljy-, sahkö-, puu-, pelletti- tai aurinkolämmitystä. Laite on varustettu pehmokäynnistysreleellä, tehovahtiautomatiikalla (tarkkailee talon sähkökuormitusta) ja 9 kW:n sähkövastuksella. Sähkövastus takaa lämmön riittävyyden.

Valmistettavat koot 8, 10, 12, 15 ja 17 kW.

JÄMÄ Star RST -maalämpöpumpusta saadaan sekä lämmitys että käyttövesi (ruostumattomasta teräksestä valmistettu 180 litran lämminvesivaraaja). JÄMÄ Star RST -mallit sisältävät vakiona 9 kW:n sähkövastuksen, joka takaa lämmön ja lämpimän käyttöveden riittävyyden. Laite on varustettu pehmokäynnistys-releellä ja tehovahtiautomatiikalla (tarkkailee talon sähkö-kuormitusta). Mikäli käyttöveden tarve on erityisen runsasta, suosittelemme rinnalle Jäspi-vedenlämmitintä.

Valmistettavat koot 6, 8, 10 ja 12 kW.

Suuria rakennuskohteita varten meillä on mallistossa 20, 40 ja 60 kW:n mallit, jotka on varustettu kahdella kompressoriyksiköllä. Laitteet voidaan kytkeä usean pumpun yhdistelmiksi jolloin lämpötehoksi saadaan useita satoja kilowatteja. Nämä modernit teollisuusmaalämpöpumput soveltuvat käyttökohteisiin: Rivitalot, kerrostalot ja teollisuushallit ja suuret kiinteistökokonaisuudet kuten kauppakeskukset jne. Pumppujen ohjattavuus ja loistava automatiikka takaavat aina optimoidun käyttötehon. Ota yhteyttä asiantuntijaamme Aura Energia Oy:ssä ja kysy lisää asiasta. sähköpostilla: pekka.agge@auraenergia.fi tai puhelimitse 041-504 7711