LÄMPÖÄSSÄ maalämpöjärjestelmät

LÄMPÖÄSSÄ                     lampoassa_logo

Maalämpö on rahaa säästävä ja tehokas lämmitysratkaisu. Edullinen ja ekologinen energiantuotanto on tärkeä asia, jonka merkitys kasvaa yhä tulevaisuudessa. Me Lämpöässällä olemme valmistaneet ja kehittäneet jo vuosikymmeniä laadukkaita maaenergiajärjestelmiä, joilla lämmitetään ja jäähdytetään jo yli 20 000 kotia ja muuta kiinteistöä Suomessa ja muualla Euroopassa. Lämpöässä-maalämpöpumppu on erinomainen lämmitysratkaisu niin omakotitaloon, rivitaloon kuin kerrostaloonkin. Lämpöässä-maalämpöpumput soveltuvat sekä uusiin että saneerattaviin kohteisiin. Lämpöässän menestys perustuu jatkuvaan tuotekehitykseen sekä tietotaitoomme maalämpötekniikasta ja suomalaisesta maaperästä. Lämpöässän maalämpöpumput, ÄssäCooling-viilennysjärjestelmät ja ÄssäSolar-aurinkokerääjät ovat sekä teknisiltä- että käyttöominaisuuksiltaan suomalaista laatutyötä, ja siksi niillä onkin kattava takuu. Lämpöässän laajasta tuotevalikoimasta löydät aina sopivan maalämpöjärjestelmän.

 vsi_kuva_pieni

Kompaktin kokoinen ja käyntiääneltään hiljainen maalämpöyksikkö

Vsi-maalämpöyksikkö on kompaktin kokoinen ja käyntiääneltään hiljainen, joten voit sijoittaa sen teknisen tilan tai muun erillisen tilan lisäksi myös sisätiloihin esimerkiksi kodinhoitohuoneeseen tai eteiseen. Lämpöässä Vsi-mallistossa on kokoluokkansa suurin, 260-litrainen varaaja. Vsi-malliston maalämpöjärjestelmään on mahdollista yhdistää myös ÄssäCooling-jäähdytysjärjestelmä.

vm_kuva_pieni

Täystehoinen Lämpöässä Vm

Täystehoinen Lämpöässä Vm -lämpöpumppumallisto soveltuu uusien ja saneerattavien omakotitalojen, pari- ja rivitalojen sekä vapaa-ajan asuntojen kokonaisvaltaiseksi lämmitysjärjestelmäksi. Vm-malliston maalämpöpumppu on oikea valinta silloin, kun lämmitettävä pinta-ala ja käyttöveden tarve on suuri. Lämpöässä Vm -sarjan avulla lämmität ja tuotat lämmintä käyttövettä helposti, ekologisesti ja edullisesti ympäri vuoden. Suuri 480 litran varaaja takaa käyttöveden riittävyyden vaativimmissakin kohteissa.

Esi_uusi_pieni

Joustava ratkaisu kaikentyyppisiin maalämpöjärjestelmiin

Esi-mallien tyypillisiä käyttökohteita ovat omakotitalot, rivitalot, teollisuuskiinteistöt ja maatilat. Esi-mallisto soveltuu erityisesti kiinteistöihin, joissa käytettävissä oleva tila on erittäin ahdas, tai vanha lämmitysjärjestelmä halutaan säilyttää rinnakkais- tai varajärjestelmänä. Koska Lämpöässä Esi kytketään erilliseen varaajaan, se on oiva ratkaisu kohteisiin, jossa lämpimän käyttöveden tarve on erityisen suuri. Remonttikohteessa maalämpöpumppu voidaan kytkeä myös olemassa olevaan varaajaan. Tehontarpeen kasvaessa Esi-malleja voidaan kytkeä rinnakkain.

emi_uusi_pieni

Lämpöässä Emi-mallisto on ratkaisu monenlaisiin maaenergiajärjestelmiin.

Lämpöässä Emi -maalämpöpumppu kytketään erillisvaraajaan. Sen tyypillisiä käyttökohteita ovat suuret omakotitalot, rivitalot, teollisuuskiinteistöt ja maatilat. Emi mukautuu toiveittesi mukaan.

Emi-maalämpöpumppu antaa mahdollisuuden:

  • Säästää lämmittäessäsi uutta tai vanhaa rakennusta
  • Käyttää runsaasti lämmintä käyttövettä
  • Hyödyntää maalämpöpumpussa jäähdytystä
  • Liittää maalämpöpumppuun aurinkokeräimen tai muun ulkoisen lämmönlähteen
  • Säilyttää nykyisen lämmitysjärjestelmäsi maalämmön rinnalla
  • Kytkeä maalämpöpumpun olemassa olevaan varaajaan
  • Sijoittaa ja asentaa myös ahtaisiin tiloihin
T_kuva_pieni1

Joustava ratkaisu erityyppisiin maaenergia- ja maalämpöjärjestelmiin

Maalämpö kerrostaloon, rivitaloon tai omakotitaloon onnistuu näppärästi T-malliston maalämpöpumpulla. Muita käyttökohteita ovat muun muassa teollisuuskiinteistöt, julkiset rakennukset ja maatilat.

keskus_kuva_pieni

Lämpöässä Maaenergiakeskus on tehtaalla valmiiksi rakennettu kokonaisuus, joka siirretään suoraan kohteeseen. Maaenergiakeskus suunnitellaan aina kohteen lämmitys-, lämmin käyttövesi- ja jäähdytystarpeiden mukaan. Valmis paketti toteutetaan yksien seinien sisään Lämpöässän tehtaalla Lapualla, jolloin varmistetaan asennusten virheettömyys. Maaenergiakeskukseen voimme integroida mm. aurinkokeräimet tai aurinkosähköpaneelit, joilla pienennät merkittävästi ostosähkön kulutusta ja parannat maalämpöjärjestelmän hyötysuhdetta entisestään.

 

cooling_kuva_pieni

ÄssäCooling on Lämpöässän jäähdytysjärjestelmä, jonka voit liittää osaksi Lämpöässä-maaenergiajärjestelmää. Passiivinen viilennys on edullinen tapa toteuttaa jäähdytys, sillä käyttökustannus muodostuu ainoastaan kiertovesipumpun ja puhaltimen moottorin käyttämästä sähköstä. ÄssäCoolingin kustannus jää murto-osaan esimerkiksi ilmalämpöpumppuun verrattuna. ÄssäCooling-jäähdytysjärjestelmä on myös erittäin ympäristöystävällinen tapa toteuttaa viilennys, sillä sen hyötysuhde on yksiköstä riippuen jopa 40.

solar_kuva_pieni

Lisäenergiaa aurinkokeräimillä

ÄssäSolar on aurinkokeräin, joka voidaan liittää lähes kaikkiin Lämpöässän maalämpöjärjestelmiin. Aurinkolämpö on ympäristöystävällinen lisäenergianlähde lämmittämiseen ja lämpimän käyttöveden tuottamiseen. ÄssäSolar hyödyntää auringon säteilyenergiaa ja lopputuloksena on entistä edullisempi ja ekologisempi energiantuotanto. ÄssäSolaria voidaan käyttää niin omakotitaloissa kuin suuremmissakin kohteissa.

Lämpöässä Vm ja Esi ovat markkinoiden ainoat maalämpöpumput, joka voidaan vakioyhteillä yhdistää aurinkolämpöjärjestelmään. T-mallien erillisvaraajaan aurinkokeräinyhteet voidaan lisätä pyynnöstä.

Lämpöässä-Maalämpoöä 30 v !

Lämpöässä-Maalämpoöä 30 v !