maalämpö L

Maalämpö on edullisin tapa rakentaa kestävä lämmitysjärjestelmä taloosi. Maalämmölle ei ole kilpailijaa, joka tarjoaa saman vaivattomuuden ja edullisuuden vuodesta toiseen. Maalämpöjärjestelmän hankintahinnan takaisinmaksuaika riippuu järjestelmän koosta, mutta on keskimäärin 5-8 vuotta tämän hetken sähkön hinnalla laskettuna. Jos muutat vanhan lämmitysjärjestelmäsi maalämpöön, saat vielä kotitalousvähennyksen mm. porakaivon teosta, jolloin voit säästää jopa 6000 € kokonaishankintakustannuksista. Maalämpö on myös todellinen vaihtoehto kaukölämmölle, joka on yleensä hinnoiteltu 6-8 snt/kWh (60-80 €/MWh) hieman paikkakunnasta riippuen.

Lämpökaivot kuuluvat osaksi palveluamme. Teemme sinulle laskelmat kaivon mitoituksesta juuri sinulle sopiviksi ja huolehdimme siitä, että saat varmasti riittävän tehokkaat laitteistot käyttöösi kaikkiin Suomen olosuhteisiin. Samalla varmistamme, ettet maksa liikaa maalämpöreiästäsi.

Pyydä meiltä tarjous maalämpöjärjestelmistä jotka toimitamme myös lattialämmitysjärjestelmien yhteydessä tai erikseen asennettuna. Tarjouksen ohessa kannattaa pyytää myös asiantunteva laskelma nykyisestä energiataseestasi, jossa laskemme nykyiset käyttö- ja investointikulusi ja vertaamme niitä maalämpöjärjestelmän vastaaviin kustannuksiin.

Tarjouksen voit pyytää alla olevasta ”Pyydä tarjous” -painikkeesta tai puhelimitse 010 505 2860 tai 041 504 7711

 

                                                                                                                                                                                                                                                          NEREUS maalämpöjärjestelmät

JÄMÄ ilmalämpöpumput

                                                                                                                                                                                                                                                          JÄMÄ maalämpöjärjestelmät