VIESSMANN

Viessmann logo iso

VIESSMAN maalämpöjärjestelmät- alansa huippu !

VIESSMANN on Euroopan suurin lämmityslaitevalmistaja, laadun takeena on Saksalainen täsmällisyys ja insinööritaito, joka on vertaansa vailla.

Mallistosta löytyy laitteisto kaikkeen mahdolliseen. Pienestä 4 kW:n pumpusta- teolllisuus käyttön useisiin satoihin kilowatteihin, kaikki yhtä laadukkaita ja toimintavarmoja.

P-Gruppe-wp-Cooling

Varustettavissa integroidulla jäähdytysmodulilla jolla hyödynnetään maalämmön ilmaiskylmä

P-Gruppe-wp-sole-wasser-wasser

Joko erillisvaraajalla tai integroidulla varaajalla

P-Gruppe-wp-Gross

Suurien kiinteistöjen maalämpöpumput

P-Gruppe-Oel-Brennwerttechnik-Wohnen

Pienten rakennusten kuten omakotitalojen maalämpöjärjestelmät

 

 

 

 

 

 

 

Täydellisesti yhteensopivat tuotekomponentit: Järjestelmätekniikka

”Kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa”. Tämän periaatteen mukaisesti Viessmann ei tarjoa ainoastaan yksittäisiä lämmityskomponentteja, jotka täyttävät Viessmannin korkeat laatua, luotettavuutta ja tehokkuutta koskevat vaatimukset. Samankaltaiset tuotteet on yhdistetty kokonaisuudeksi, jossa kaikki osat sopivat toisiinsa. Ainoastaan järjestelmän integroitujen osien täydellinen yhteensopivuus hyödyntää innovatiivisen huipputekniikan koko tuotantopotentiaalin.

Viessmannin järjestelmätekniikka sisältää kaiken, mitä luotettavalta kaupalliselta lämmitykseltä vaaditaan. Vitotronic-ohjain langattomalla kaukosäädöllä sekä suorituskykyinen Vitocell-lämminvesivaraaja parhainta lämpimän veden mukavuutta turvaamassa, korkealatuiset aurinkoenergialaitteistot edulliseen lämmitykseen.

Pyydä siis asiantuntijaamme kertomaan vaihtoehdoista enemmän. Saat sen joko puhelimitse 041 504 7711 tai täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen panamalla alla olevaa tarjouspyyntöpainiketta.

tarjous-300x135