Sähkö

Aura Energia Oy on energiayhtiö, joka toimii myös sähkön myyjänä Suomessa. Saat meiltä kaikki tarvittavat sähköenergiaan liittyvät toiminnot, kuten sähkösopimukset, sähköurakoinnit,  energialaskelmat ja katselmukset.

Sähkösopimuksen lisäksi tarjoamme tuulivoimaa ja aurinkoenergiaa.

Ota yhteyttä info@auraenergia.fi

Tuulivoimaa

Auraenergia on yhteistyössä Italialaisen kumppaninsa kanssa tuomassa Suomen markkinoille kolme tehokasta ja kompaktia tuulivoimaturbiinimallia. Mallit ovat pystyroottori periaatteella toimivia ja hiljaisia. Ne pystyvät käyttämään hyväkseen tuulen kaikista suunnista ja ovat Suomen tuuliolosuhteisiin täydellisesti sopivia malleja, koska niillä saadaan hyvä tuotto jo keskimääräisillä tuulennopeuksilla. Mallisto kulkee nimellä Sky line ja niissä käytetään tarkoitukseen parhaita kevyitä materiaaleja, kuten hiilikuitua, ja siksi ne ovat myös kestäviä.  Käyttökohteina voivat toimia niin suuret kuin pienetkin kohteet aina kesämökeistä isompiin teollisuuskohteisiin asti. Laitteiden asennus on tehty mahdollisimman helpoksi ja näyttävän ja hienon tuotesuunnittelun ansiosta ne ovat hyviä arkkitehtuurisia elementtejä.

1 kilowatin ja 3 kilowatin mallit tulevat myyntiin Suomessa vuoden vaihteessa 2013  ja pienin, eli 0,4 kilowatin malli myöhemmin keväällä. Loistava ratkaisulähienergiatuotantoon! Pyydä tarjous nyt talvihinnoilla !

Aurinkoenergiaa

Maahantuomme mm. joustavia vain 1.5 mm paksuja joustavia ja tehokkaita EneCom aurinkopaneeleja erikoiskäyttöön mm. veneilijöille ja matkailuautoihin jne. Maahantuonnissamme on myös eritehoisia ja tyyppisiä aurinkokeräimiä lukuisia eri malleja esim. mökkikäyttöön tai vaikka omakotitalon lähienergiatuotantoon. . Samalla saat tarvittaessa PowerPredictor- mittauslaitteen aurinko- ja tuulienergian mittaukseen ja tuottolaskentaan erikoishinnalla. Kysy tarjous !

Pyydä tarjouslomakkeellamme tai sähköpostilla sinulle sopiva tarjous lämmitysjärjestelmästä. Valittavanasi on useita eri maalämpö- ja ilmalämpöpumppuja, Nereus lattialämmitysjärjestelmä, aurinkoenergiajärjestelmiä, maalämpöreiät, tulisijat ja savuhormit. Laita viestin liitteeksi pohjapiirustus ja mahdollinen energiatodistus talostasi.

  • Tarjoamme sinulle lämmitysjärjestelmän, jossa kaikki komponentit on suunniteltu saumattomasti toimivaksi kokonaisuudeksi, tällöin voit varmistua siitä että kaikki toimii suunnitellulla tavalla ja edullisilla käyttökustannuksilla. Asennamme kokonaisuudet toimiviksi järjestelmiksi toiminta takuulla.